Privacystatement Nooitmeeropdieet.nl

Dit is de Privacy Verklaring van Nooitmeeropdieet.nl. In deze verklaring zetten wij uiteen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die wij verkrijgen via of vanwege onze website www.nooitmeeropdieet.nl .

Persoonlijke gegevens van bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Nooitmeeropdieet.nl houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Klikgedrag
Op de website van de Nooitmeeropdieet.nl worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan de Nooitmeeropdieet.nl haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Gebruik van cookies
Nooitmeeropdieet.nl maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een klein eenvoudig bestandje met gegevens die of op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen of in de sessie van uw browser staat.

Nooitmeeropdieet.nl en andere websites
Op de sites van Nooitmeeropdieet.nl treft u links aan naar andere websites. Nooitmeeropdieet.nl kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Vragen of klachten
Heeft u vragen/ klachten of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: Nooitmeeropdieet.nl, t.a.v. Angèle Bakker, 030-2732946 of e-mail

Wijzigingen
Nooitmeeropdieet.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Nooitmeeropdieet.nl.

Dit document is voor het laatst gewijzigd op: 26 maart 2008


Copyright © 2008 Nooitmeeropdieet.nl
Utrecht
030-2732946

Contact     Algemene Voorwaarden     Garantie     Privacy     Zoeken     Links