Kim

Omgaan met verdriet

Toen ik 16 was zijn mijn ouders gescheiden en omdat ik niet met mijn verdriet kon omgaan ben ik gaan eten…heel veel eten. Dit zorgde ervoor dat ik in hele korte tijd 10 kilo ben bijgekomen. En die kilo’s moest en zou ik zo snel mogelijk weer eraf krijgen.

Toen brak een periode aan waarin ik mijn lichaam verschrikkelijk slecht heb behandeld. Ik heb periodes heel weinig gegeten, te veel laxeertabletten geslikt, flinke eetbuien gehad enz. En weet je… allemaal zonder resultaat! Het kostte me zó veel energie om elke dag op een negatieve manier met mijn lichaam bezig te zijn, dit wilde ik niet meer…

Van zo snel en zo veel mogelijk..

..naar zo goed mogelijk voor mezelf zorgen.

Vanaf het moment dat ik toen mijn focus verlegde van “zo snel mogelijk, zo veel mogelijk afvallen”naar “zo goed mogelijk voor mezelf zorgen” kreeg ik eindelijk wat ik altijd al wilde…-10 kilo.

Naast het feit dat ik op mentaal vlak met mezelf aan de slag ging, ging ik ook langzaam steeds meer eten, waardoor ik mijn stofwisseling verhoogde en dus mijn vetverbranding stimuleerde zonder dat ik mezelf iets hoefde te ontzeggen. Wat een droom! En dat is het tot op de dag van vandaag nog steeds.

Inmiddels hebben we (mijn super team en ik) al meer dan 1000 mensen op die manier mogen coachen naar een slanker lichaam. En het mooie is dat deze mensen niet alleen heel gemakkelijk gewicht verliezen, maar ze houden dit gewicht er ook moeiteloos af. En dat is toch waar het uiteindelijk om gaat?!

Dus geen dieet, geen gekke dingen, maar gewoon lekker normaal eten. Ik geloof er in dat dit de enige manier is naar blijvend succes!